Waar beweging harmonie ontmoet.

Over ons

Over Ons

Welkom bij het Alexander Techniek Centrum in België, een plek waar we ons richten op het bevorderen van het welzijn van het individu door middel van beweging, houding en zelfbewustzijn.

Ons verhaal begint met Frederik Matthias Alexander, een acteur die in de 19e eeuw een nieuwe manier van denken ontwikkelde over hoe we bewegen en functioneren. In zijn zoektocht naar zelfverbetering, realiseerde Alexander zich dat de kwaliteit van zijn beweging, ademhaling, en houding een diepgaand effect had op zijn algehele welzijn. Dit besef was het begin van de Alexander Techniek.

Bij het Alexander Techniek Centrum België, zijn we gepassioneerd door deze holistische benadering van welzijn. Wij geloven dat ieder individu het recht heeft om met gemak en vrijheid te bewegen, en dat de weg naar welzijn begint met een beter begrip van ons eigen lichaam en geest. Onze gecertificeerde Alexander Techniek docenten werken met mensen van alle leeftijden en achtergronden, met een breed scala aan fysieke en mentale gezondheidsdoelen.

Ons centrum bevindt zich in een rustige, toegankelijke locatie in België, die ontworpen is om een kalmerende en ondersteunende omgeving te bieden waarin individuen kunnen leren en groeien. Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne hulpmiddelen en middelen om een brede waaier van individuele behoeften te ondersteunen.

Onze missie is om mensen te helpen begrijpen hoe hun dagelijkse gewoonten en bewegingen hun algehele gezondheid en welzijn beïnvloeden, en hen te begeleiden bij het vinden van nieuwe, meer harmonieuze manieren van bewegen en zijn.

Dus of u nu een professionele atleet bent die zoekt naar een prestatieverbetering, iemand die herstelt van een blessure, of gewoon op zoek bent naar manieren om stress te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren – wij zijn hier om u te begeleiden op uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Welkom bij het Alexander Techniek Centrum België – waar lichaam en geest samenkomen.

We nodigen u uit om deel te worden van onze gemeenschap en te ontdekken hoe de Alexander Techniek uw leven ten goede kan veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis te beginnen.